Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، صفا صبوری دیلمی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره جمع‌آوری پل‌هایی نظیر حافظ و کریمخان که در دهه ۵۰ تاسیس شده‌اند، گفت: در معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، ایمنی پل‌ها توسط گروهی کنترل می‌شود. معاونت فنی و عمرانی مجری دستورات ترافیکی است و ایده جمع‌آوری پل حافظ مطرح و با آن موافقت شد، اما در نهایت در شورای ترافیک شهرداری تهران به تصویب نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پل از نظر ایمنی مشکلی ندارد و شورای ترافیک، جمع‌آوری آن را به تصویب نرساند.

او ادامه داد: همه پل‌های سواره‌رو شهر تهران توسط سازمان مشاوره فنی مهندسی و سازمان مهندسی عمران کنترل می‌شوند و هر کدام که مشکل ایمنی داشته باشند به طور دوره‌ای تعمیر و نگهداری می‌شود.

صبوری با بیان اینکه طراحی و ساخت یک پل بر اساس آیین‌نامه‌های روز دنیا در بازه ساخت آن پل است، ادامه داد: اما ممکن است برخی از آیین‌نامه‌ها در طی زمان تغییراتی پیدا کنند و لازم باشد بر اساس آیین‌نامه‌های جدید، استاندارد پل‌ها بالاتر برود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران افزود: هر سال بر روی ۸ تا ۱۰ پل در سطح شهر تهران اقدامات درازمدت انجام می‌شود و اگر اشکال کوچکی وجود داشته باشد، نسبت به رفع فوری آن اقدام می‌شود. بنابراین ایمنی پل‌هایی که مردم از روی آن‌ها رد می‌شوند، دائما کنترل می‌شود و پل ناایمن نداریم.

او در واکنش به اینکه برخی پل‌ها موقتی بودند که در دهه ۵۰ تاسیس و قرار بود نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام شود، گفت: اینها پل‌های موقت بوده‌اند، اما تاریخچه آن‌ها را نداریم که آیا واقعا موقت بوده‌اند یا نه. اما با این حال این پل‌ها بیش از ۴۵ سال است که کار می‌کنند و اینگونه نیست که پلی که اکنون کار می‌کند، همان پل قبلی است، چرا که دائما بر روی آن‌ها اقدامات مهندسی و ایمنی‌سازی انجام می‌شود، در نتیجه پل‌ها از نظر ایمنی مشکل تردد ندارند.

صبوری دیلمی افزود: ممکن است در برخی موارد، آیین‌نامه‌ها برای ایمنی پل‌ها جوابگو نباشد که اگر چنین چیزی وجود داشته باشد مانند پل کریمخان، اقدامات عمرانی برر روی آن انجام و تبدیل به یک پل دائمی می‌شود. در مورد پل گیشا چون از اقدامات عمرانی جواب نمی‌گرفتیم، آن را جمع‌آوری کردیم و به جای آن زیرگذر زدیم.

او با تاکید بر اینکه وضعیت ایمنی پل‌ها دائما کنترل می‌شود، گفت: اگر مشکلی از نظر ایمنی وجود داشته باشد، اجازه تردد مردم از روی پل را نمی‌دهیم. در مجموع پل‌ها می‌توانند بر اساس آیین‌نامه‌های روز دنیا بازنگری شوند و معمولا از پل‌های سواره‌رو در تهران سالی ۸ تا ۱۰ مورد از آن‌ها را بازسازی می‌کنیم.

صبوری دیلمی درباره سرانجام احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر پیاده‌رو در تهران، گفت: تا این لحظه نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر از برنامه ایجاد ۵۰۰ کیلومتر پیاده رو انجام شده و بیش از ۱۸۰ کیلومتر آن به پایان رسیده است. مسائل کرونا و مشکلات نقدینگی و مالی باعث شد تا شاید به ۱۰۰ درصد هدف نرسیم، اما فعلا از ۶۰ درصد هدفگذاری عبور کرده‌ایم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره بودجه ۱۴۰۰ این معاونت، گفت: پیشنهادات خود را درباره پروژه‌های جدید بزرگ و کوچک مقیاس ارائه کردیم و امیدواریم امسال بودجه خوبی داشته باشیم.

کد خبر 583530 برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهرداری تهران پل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: طرح های عمرانی شهرداری تهران پل فنی و عمرانی شهرداری تهران آیین نامه ها ایمنی پل ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۰۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد

پس از حوادث مکرر برای گردشگران و مرگ ۲ مسافر در محدوده تفرجگاهی آبشار لوه گالیکش، با دستور دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، مسیر دسترسی به آبشار تا ایمن‌سازی منطقه مسدود شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدسعید جباری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گالیکش در گفتگو با خبرنگاران گفت: در پی فوت ۲ مسافر طی کمتر از ۱۰ روز در آبشار لوه، مسیر دسترسی به این آبشار مسدود می‌شود.

وی افزود: شهرداری صادق آباد و اداره منابع طبیعی این شهرستان ۱۰ روز فرصت دارند این مسیر و نقاط حادثه خیز آن را ایمن سازی کنند و تا زمانی که کارشناسان ایمنی مسیر را تایید نکردند، ورود به این منطقه ممنوع است.

دادستان عمومی و انقلاب گالیکش ادامه داد: در صورتی که تغییری در وضعیت امکانات و ایمنی این منطقه گردشگری ایجاد نشود و در اثر کوتاهی متولیان، مسافران صدمه ببینند، با مدیران دستگاه‌های متولی از باب ترک فعل، برخورد قانونی خواهد شد.

سال گذشته با دستور دادستان گالیکش مسیر دسترسی به آبشار اول در لوه ایمن سازی شده بود و از امروز هم ایمن سازی مسیر دسترسی به آبشار دوم که مرتفع‌تر است آغاز شد.

گفتنی است؛ مدیریت آبشار لوه برعهده شهرداری صادق آباد شهرستان گالیکش است و در حال حاضر برای هر خودرو مبلغ ۲۰ هزار تومان ورودی اخذ می‌شود. در عملیات فنس کشی و ایمنی سازی محوطه آبشار اول اجرایی شد، اما در حال حاضر بخش عمده‌ای از فنس‌های محدوده مذکور به سرقت رفته است و همین امر حوادث و اتفاقات حادث شده در این محدوده را به طور چشمگیری افزایش داده است.

افزایش آبخوری و شیر آب‌شرب در نقاط مختلف تفرجگاه، بهسازی و افزایش نمازخانه و سرویس بهداشتی، احداث سکوی نشستن، احداث آلاچیق، احداث مغازه و از همه مهمتر ایمن‌سازی تفرجگاه برای جلوگیری از مسدوم و فوت شدن هموطنان و پارکینگ خودرویی از جمله مطالبات مردمی برای این تفرجگاه است

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه