Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اردیبهشت خبر رسید که قرار است پل حافظ جمع آوری شود اما امروز اعلام شد این کار منتفی شده و رییس کمیسیون عمران شورا تاکید کرد برای این کار مطالعه ای صورت نگرفته بود.

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، در اردیبهشت امسال خبر رسید که قرار است شهرداری تهران پل حافظ حدفاصل خیابان کریمخان تا انقلاب در محدوده دانشگاه پلی‌تکنیک را جمع‌آوری کند و تأکید شد که براساس مطالعات انجام شده، از نظر ترافیکی برچیدن این پل مورد تأئید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پل حافظ کاربرد چندانی ندارد/مشکل ترافیکی برطرف نمی شود

مدیران شهری اعلام کردند که پل حافظ کاربرد چندانی ندارد چرا که این پل از لحاظ ترافیکی مشکلی از شهر حل نمی‌کند و تنها باعث می‌شود که خودروها پشت چراغ قرمز توقف کنند.

این پل سال ها قبل به صورت موقت ساخته شد/برچیده شدن پل در شورای ترافیک تصویب شد

این پل که عرشه فلزی دارد و در سالهای قبل به صورت موقت احداث شده بود، و به گفته برخی مدیران اثرات منفی بر روی خانه‌ها و مغازه‌های خیابان حافظ گذاشته و هزینه تعمیر و نگهداری آن زیاد است و شورای ترافیک نیز برچیده شدن پل حافظ حدفاصل خیابان کریمخان تا انقلاب در محدوده دانشگاه پلی‌تکنیک را به تصویب رسانده است.

ایمن سازی پل به اندازه ساخت پل هزینه دارد

پل حافظ که به اعتقاد مدیران شهری یکی از پل‌های موقت تهران است پی عمیقی ندارد و از نظر ایمن‌سازی بسیار سخت است و پل کریمخان که چند سال پیش ایمن‌سازی شده و میلیاردها تومان هزینه در پی داشته، اما پل حافظ که در محدوده طالقانی طولانی‌تر است و اگر بخواهیم براساس شاخص‌های مهندسی امروز، آن را ایمنی‌سازی کنیم، به اندازه ساخت یک پل جدید هزینه دربردارد و در مجموع، به اعتقاد مدیران فعلی شهرداری، برداشتن این پل براساس مطالعات انجام شده به نفع شهر و شهروندان است. 

بعد از اینکه در اردیبهشت ماه این موضوع مطرح شد، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به یکی از رسانه‌ها گفت: ایده حذف پل حافظ در شورای ترافیک مطرح و رأی مثبت گرفته است و هنوز موضوع حذف پل قطعی نیست. 

نگهداری پل ۳۰ میلیارد هزینه دارد

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به مطالعات انجام شده برای حذف پل حافظ اشاره کرد و گفت: تنها خیابان اصلی در مسیر پل حافظ، خیابان طالقانی است که خودروها پس از عبور از آن، پشت چراغ قرمز تقاطع کالج قرار می‌گیرند. این پل کیفیت خیابان حافظ را تحت‌تأثیر قرار داده و نگهداری آن هم هزینه‌های حدود 30 میلیارد تومانی دارد که با توجه به بهره ترافیکی آن، هزینه فوق به صرفه نیست. 

به گفته صبوری دیلمی، این پل پیش از انقلاب برای مقابله با ترافیک شدید محدوده مرکزی تهران احداث شده است و بعد از انقلاب با اجرای طرح ترافیک، سهم این پل در کاهش ترافیک محدوده مرکزی به حداقل رسیده است. 

معاون فنی، عمرانی شهرداری تهران در ادامه گفت که مسئله ایمنی اینگونه پل‌ها مهمتر است. پل‌هایی مانند حافظ، کریمخان و گیشا که برچیده شد، با تکنولوژی چهل سال پیش و برای کارکردی موقتی ساخته شده بود و بزرگترین اشکالش این است که پی عمیقی ندارند. 

نبود پل حافظ بهتر از بودن آن است

وی با تأکید بر این موضوع که بررسی‌های ترافیکی نشان می‌دهد که نبود پل حافظ بهتر از بودن آن است، گفت:‌ ضمن اینکه نسبت به 30 میلیارد تومان هزینه تعمیر، بهره ترافیکی هم ندارد. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر به خاطر شرایط کرونایی و نقشی که این پل در نبود طرح ترافیک برای بهبود ترافیک دارد، عملیات جمع‌آوری را شروع نمی‌کنیم. 

در خصوص موارد ترافیکی باید پلیس هم نظر خود را اعلام کند. البته رئیس پلیس وقت راهور تهران اظهارنظرهایی در این زمینه داشت.

سردار محمدرضا مهماندار رئیس وقت پلیس راهور تهران در خصوص موافقت یا مخالفت پلیس راهور با جمع‌آوری پل کالج که پیشنهاد آن در شورای عالی ترافیک مطرح شده است، گفت: در صورتی که اتفاقی بناست در شهر رخ دهد، کارشناسی و در شورای ترافیک تصویب می‌شود. تصمیمات شورا نظر یک سازمان نیست که سازمان‌های دیگر بخواهند مخالف یا موافق آن باشند. 

در صورتی که ضرورتی بر جمع‌آوری پل باشد، جمع‌آوری خواهد شد.

وی در ادامه گفته بود: ما نیز عضو شورای عالی ترافیک هستیم و در صورتی که ضرورتی بر جمع‌آوری پل باشد، جمع‌آوری خواهد شد.

سردار مهماندار تأکید کرده بود که شورای ترافیک یک نهاد قانونی است و تصمیمات اخذ شده در شورا کارشناسی است. 

بعد از ۲ ماه اعلام‌شد که برچیده شدن پل اولویت نیست و این کار منتفی شده است 

بعد از دو ماه که موضوع جمع شدن پل کالج از سوی شهرداری تهران اعلام شد، امروز صفا صبوری دیلمی معاون فنی، عمرانی شهرداری تهران اعلام کرد که پل حافظ - طالقانی جمع‌آوری نمی‌شود. 

وی در ادامه گفته بود پس از انجام بررسی‌های کارشناسانه، این موضوع حائز اولویت اجرایی است. در شهر تهران تشخیص داده نشد و با ملاحظات و رأی کمیته شبکه معابر شورای عالی ترافیک برچیده نخواهد شد. 

معاونت حمل و نقل دستور توقف داد

معاون فنی، عمرانی شهرداری تهران از توقف جمع‌آوری پل حافظ - طالقانی به دستور معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران خبر داد. 

مطالعه ای برای برچیده شدن پل انجام نشده بود

بعد از اظهارنظر معاون فنی، عمرانی شهرداری تهران به سراغ محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران رفتیم. وی در این باره امروز به خبرنگار فارس گفت: ما از شهرداری برای جمع‌آوری این پل مطالعات خواستیم، اما مطالعاتی وجود نداشت و لذا کتبا اعلام کردیم که بررسی موضوع و بررسی جوانب، کاری انجام نشود. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران ادامه داد: برچیده شدن این پل جزو اولویت‌ها نبود و مطالعاتی هم برای آن انجام نشده بود. 

کتباً اعلام کردیم که چون مطالعه‌ای صورت نگرفته، اقدامی انجام نشود

وی با تأکید بر این موضوع که باید برای انجام کارهای این‌چنینی مطالعه صورت گیرد، گفت: قطعاً باید بحث و بررسی صورت گیرد و نظرات مطرح شود و مطالعات دقیق صورت گیرد. ما از آنها کتباً خواستیم که مطالعات را ادامه دهند و کتباً هم اعلام کردیم که چون مطالعه‌ای صورت نگرفته، اقدامی انجام نشود. 

وی ادامه داد: چیزی که ملاک است، نتیجه مطالعات است که باید پذیرفته شود، البته سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران هم موافق برچیده شدن این پل نبود. معاونت عمرانی اعلام کرده بود که آنها مستقلا نمی‌توانند در این زمینه تصمیم بگیرند چرا که این موضوع ترافیکی است و باید معاونت حمل و نقل ترافیک در این موضوع تصمیم بگیرد. 

براساس این گزارش، برچیده شدن پل حافظ منتفی شد. با وجود اینکه فقط دو ماه از مطرح شدن موضوع گذشت، اما به نظر می‌رسد برای انجام این کار مطالعاتی صورت نگرفته است و حال، معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران مخالفت خود را اعلام کرده و اعضای شورای شهر هم تأکید دارند که درباره این کار مطالعه‌ای صورت نگرفته است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری تهران حافظ ترافیک پل عمرانی شهرداری تهران حمل و نقل ترافیک معاونت حمل و نقل برچیده شدن پل شورای ترافیک جمع آوری پل برچیده شد معاون فنی پل حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • ۲۶۷ میلیون دلار از کمک‌های آنروا کم شد