Web Analytics Made Easy - Statcounter

پل حافظ به‌صورت موقتی ساخته شده و پی عمیقی ندارد به‌همین دلیل هزینه ایمن‌سازی زیادی را برای شهرداری تهران در پی دارد و از آنجایی‌که بنا بر مطالعات انجام شده مشکل ترافیکی را نیز حل نمی‌کند جمع‌آوری آن بهترین گزینه برای آن است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، جمعه هفته گذشته پیروز حناچی شهردار تهران در  یک گفت وگوی ویدیویی با یک شبکه اینترنتی از احتمال برداشته شدن پل حافظ از بخش مرکزی تهران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران در این‌باره می‌گوید؛ مطالعات ما و راهور نشان می‌دهد که امکان برداشته شدن برخی از این پل‌ها وجود دارد و حتی می‌توان در صورت لزوم آنها را به جاهای دیگر که لازم است منتقل کرد.

پل حافظ جزو چند پل معروف تهران «حافظ، کریمخان، گیشا، آزمایش و پل چوبی» است که در آغاز دهه 50 شمسی برای ورود کاروان بازی‌هایی آسیایی ١٩٧٤ در تهران ساخته شد.

شهردار آن روزهای پایتخت برای کنترل ترافیک در مسیر هتل‌های معروف تهران تا ورزشگاه، ساخت پل‌ها را در دستورکار قرار داد و بعد هم یک شرکت بلژیکی مسئولیت ساخت این پل‌ها را به عهده گرفت.

این پل‌ها تمام فلزی و با لایه رویی آسفالت بوده و با توجه به این‌که عمر پیش‌بینی شده برای این پل‌ها کوتاه‌مدت بوده هیچ کدام طراحی لرزه‌ای نداشتند و همین موضوع باعث می‌شود تعمیر و نگهداری آنها هزینه زیادی را بر روی دست شهرداری بگذارد.

صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در این‌باره می‌گوید مطالعات در مورد وضعیت پل حافظ از محدوده خیابان کریم خان تا انقلاب انجام شده است و از نظر ترافیکی برچیدن آن مورد تأیید است.

وی با اشاره به این مطلب که این پل مشکل ترافیکی را حل نکرده و فقط باعث می‌شود ماشین‌ها  پشت چراغ راهنمایی خیابان طالقانی توقف نکنند مدعی است خودروها به جای آن‌که پشت چراغ قرمز خیابان طالقانی بایستند چند متر جلوتر پشت چراغ قرمز خیابان انقلاب توقف می‌کنند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران می‌گوید شورای ترافیک تهران نیز برچیده شدن پل حافظ حدفاصل خیابان کریم خان تا انقلاب در محدوده دانشگاه پلی تکنیک به تصویب رسانده‌ است.طرح جمع‌آوری پل در حال حاضر در مرحله مطالعات اجتماعی است و به‌دلیل بحث فاصله‌گذاری اجتماعی و کرونا مدتی متوقف است.

صبوری دیلمی با اشاره به این مطلب که پل حافظ یکی از پل‌های موقت تهران است که پی عمیقی ندارد و از نظر ایمن‌سازی بسیار سخت است، یادآور شد پل کریم خان که چند سال پیش ایمن‌سازی شد و میلیاردها تومان هزینه داشت اما پل حافظ که در محدوده طالقانی واقع شده طولانی‌تر است و در صورتی‌که بر مبنای شاخص‌های مهندسی امروز بخواهیم آن را ایمن‌سازی کنیم به اندازه ساخت یک پل جدید هزینه خواهد داشت و این در حالی است که  عرشه این پل هم فلزی است و آسفالت مخصوص لازم دارد که این موضوع هزینه‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/ 4105

منبع: آنا

کلیدواژه: شهردار تهران پل گیشا صفا صبوری دیلمی پل حافظ ایمن سازی پل حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • رهاسازی چند خودروی گرفتار در گل و لای بزرگراه شهید خرازی تهران
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • ورود آب به برخی منازل در اهواز/ ادامه جمع‌آوری آبگرفتگی خیابان‌ها
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است